Bästa stället för frukost i Marbella

En av de bästa sakerna med semestern är de där långa, sköna frukostarna. Marbella har flera fina ställen att välja mellan där du kan njuta av livet med goda och färska råvaror.

Pan & Mermelada betyder ordagrant bröd och marmelad. Men på den här restaurangen kan du få så mycket mer än det. Färskt bröd, bagels och andra godsaker står på rad här, för en riktig amerikansk frukost. Oliks sorters äggrätter, bacon, skinka, smörgåsar och mycket annat kan du njuta av här. Det finns även veganska och vegetarianska alternativ. Frukosten börjar serveras klockan 9 och sedan fortsätter de hela dagen. Bra personal och cool inredning.

En annan populär och mysig frukostrestaurang är Celicioso. Den är helt glutenfri och även organisk, och vissa av deras rätter är unika för Marbella. Menyn är hälsoinriktad med europeisk inriktning. Färskpressad juice är ett måste, kanske tillsammans med ägg, pannkakor eller någon god bulle. Du kan få olika sorters hälsosamma bowls men även nachos och gurkmejafalafel.

Fresh Food Café har också en viss inriktning på sund mat. Här kan du få gröt eller yogurt med muesli till frukost. Men också rostat bröd med olika saker uppepå, som chiliägg eller buffalomozarella. Annars finns det både olika sorters äggröra samt en riktig engelsk frukost med korv och allt. Såvida det inte räcker med en croissant eller bröd med jordnötssmör. Deras juicemeny är stor och varierad.

För en lite elegantare miljö kan Rosas Café kanske locka. Maten är en kombination av hälsa och desserter, så här kan du få allt från en acaibowl till kanelbullar. Färskt bröd, ägg på flera olika sätt samt gröt eller våfflor.